Recepten

Carrotcake met walnoten

Hier ben ik weer met een nieuw recept! Laatst kocht ik het boek ‘In perfecte conditie’ van Ellen Hoog en deze week was het tijd om daar eens wat uit te maken. Het recept komt dus uit dit boek, maar met hier en daar een aanpassing (zoals ik ook deed) kun je ‘m helemaal naar eigen smaak maken!

Granola met lijnzaad en noten

Afgelopen zaterdag ging ik met een vriendinnetje high teaën bij de Yoghurt Barn in Utrecht. Ik was er al een keer geweest, maar deze keer besefte ik weer dat alles daar zo lekker is! Yoghurtjes, broodjes en verse granola, yummie! Daarom besloot ik om vandaag de granola na te maken, of in ieder geval, een poging te doen. Lees snel verder om te kijken welke ingrediënten ik gebruikte!

Raw kokos-chocoladetaart

Afgelopen maandag leverde ik mijn scriptie in en dat betekent feest! En bij feest hoort taart nietwaar? Nu is het maken een lekkere MonChou taart met blauwe bessen niet bepaald de gezondste waarmee je dit kunt vieren (wel m’n favo trouwens!), dus ging ik opzoek naar een gezondere vervanging. En die vond ik, op livingthegreenlife.nl. Hier gaf ik mijn eigen draai aan en toen ontstond de lekkere taart die je op de foto kunt zien!

Bananenbrood met noten

Afgelopen week maakte ik bananenbrood! Ik zag het steeds meer voorbij komen (onder andere op ilovehealth.nl, waar dit recept vandaan komt) dus wilde ik het zelf ook een keer proberen. Dat deed ik dus, met succes. Ik vond het heerlijk!