Granola met lijnzaad en noten

Afgelopen zaterdag ging ik met een vriendinnetje high teaën bij de Yoghurt Barn in Utrecht. Ik was er al een keer geweest, maar deze keer besefte ik weer dat alles daar zo lekker is! Yoghurtjes, broodjes en verse granola, yummie! Daarom besloot ik om vandaag de granola na te maken, of in ieder geval, een poging te doen. Lees snel verder om te kijken welke ingrediënten ik gebruikte!

~

Wat heb je nodig?

-               100 gram havermout

-               40 gram gebroken lijnzaad

-               40 gram hazelnoten

-               40 gram cashewnoten

-               20 gram zonnebloempitten

-               2,5 eetlepel honing

-               1 theelepel kaneel

-               1 theelepel speculaas-koekkruiden

 

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix alle droge ingrediënten door elkaar op een bakplaat (leg hier bakpapier onder!). Vervolgens verdeel je ook de honing over de bakplaat en hussel nog een beetje. Schuif de plaat nu de oven in, voor ongeveer 15 tot 20 minuten.

De granola zal een heerlijke geur in je keuken verspreiden, dus beetje af laten koelen en smullen maar!

~

 

Oké, dit was dus weer een super simpel recept, maar wel ontzettend lekker! Ik strooi de granola elke ochtend over m’n yoghurt en in de middag of avond snoep ik er stiekem ook nog wat van; lekker uit het vuistje! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden