Rondreis door Nutsandmore.nl

  • Geplaatst op
  • Door Noah de Jong
  • 2

Hoi hoi! Wat leuk dat jullie m’n eerste blog hebben geopend! Sommige van jullie kennen mij al, maar voor degenen die nog niks van mij weten: mijn naam is Noah en ben geboren in 1995 – wat betekent dat ik nu 20 jaar ben. Ik zit in mijn laatste jaar van de Functiegerichte Bachelor Toerisme & Recreatie aan de NHTV in Breda en hardlopen, reizen en leuke dingen doen op z’n tijd is wel mijn ding zeg maar. En oja, ik hou van muziek! Dus een lekkere playlist van Spotify zoals ‘Dinnertime Acoustics’ zal zeker aan staan als ik aan het schrijven ben. Voor degenen die mij al wel kennen en denken: doet Noah aan bloggen? Tja, ik wist voorheen ook niet dat ik het leuk vond, maar vanwege school en in opdracht van mijn broer ga ik de uitdaging aan en ik heb er dan ook ontzettend veel zin in!

Noah de Jong

 

Misschien dat jullie er al wat over gezien hebben, mijn broer Elmar heeft sinds kort een nieuwe webshop: Nutsandmore. Dit is een site waar je onwijs lekkere en gezonde noten, gedroogd fruit, pitten, zaden en superfoods kunt kopen! De komende weken wil ik jullie aan de hand van interessante en leuke blogs meenemen door heel zijn assortiment. Wedden dat jullie – net als ik – verslaafd raken aan deze awesome products!

 

Elke woensdag ga ik een product uit de webshop toelichten en het daaropvolgende weekend zal ik een recept met dit product met jullie delen! Ik heb er onwijs veel zin in om te gaan schrijven onder het genot van een handje cashewnoten of wat kokossnippers (because I’m in love with the coco!) en ik hoop dan ook dat jullie de blogs met plezier zullen lezen en ook snakken naar een verantwoorde snack :)

 

Omdat we soms al met herfstweer te maken hebben en de winter er ook aan zit te komen zal ik nu vooral recepten met jullie delen die lekker zijn in deze (koude) periode van het jaar. Een warm broodje brie met walnoten en honing, macaroni met een notenmix in plaats van gehakt en zelfgemaakte muesli. Soms zal ik recepten delen die ik zelf ook uitgeprobeerd heb, dus niets hoeft jullie tegen te houden om de recepten ook eens te maken! De ene keer is het een combinatie van gezonde noten en het eten van alledaags, een andere keer past het recept heel goed binnen een gezonde lifestyle en soms gaan we ook gewoon even over op iets anders lekkers, zoals toetjes (deze zijn namelijk echt mijn favo tijdens een etentje!). Op deze manier is er voor ieder wat wils en dus zeker een reden om mijn blogs te blijven lezen!

Omdat ik net begin met schrijven worden tips en ideeën erg gewaardeerd! Je kunt hieronder een reactie achterlaten of stuur mij gewoon eens een gezellig mailtje: [email protected]

 

P.S. Woensdag 18 november zal mijn blog over m’n favoriete nuts online komen: cashewnoten! Nog een paar daagjes geduld, hou Facebook in de gaten en hopelijk tot de volgende keer.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden