Cacao Nibs Raw
Cacao nibs zijn afkomstig van de cacao boon. Deze boon is het zaad van de vrucht uit de cacao boom. Deze cacao nibs zijn erg lekker in uw yoghurt, muesli, noten en gedroogd fruit. Deze rauwe cacao nibs bevatten in tegenstelling tot chocolade geen suiker en melk maar zitten boordevol met vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren.
Waarom Rauwe Cacao Nibs?
- De cacao nibs hebben een volle cacao smaak.
- Bevat mineralen, vitamines, vezels en essentiële vetzuren.
- Cacao nibs bevatten een grote hoeveelheid magnesium.
- Veel goede eigenschappen die invloed hebben op hart- en bloedvaten, bloeddruk, cholesterol.
- De cacao nibs worden bij de productie niet verhit waardoor essentiële eigenschappen behouden blijven.
Hoe gebruik je Cacao Nibs?
Cacao Nibs zijn een goede aanvulling op je dagelijkse voeding. Gebruik een paar eetlepels (5 tot 10 Gram) per dag. Combineer ze eens met muesli of yoghurt. Bewaar je cacao nibs op een koele, droge en donkere plek.
Ingrediënten: Cacao nibs
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam.
Ten minste houdbaar tot: 6 maanden na aankoop
Voedingswaarde van de Cacao Nibs
Voedingswaarde per 100 Gram
Energie: | 2454 / 596 | KJ / kcal |
Vetten: | 54.5 | g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren: | 34.3 | g/100 g |
Koolhydraten: | 5.5 | g/100 g |
Waarvan suikers: | 0.3 | g/100 g |
Eiwitten: | 11.6 | g/100 g |
Zout: | 0.0 | g/100 g |