Nutsandmore

Gedroogd Fruit

Het grootste aanbod gedroogd fruit tegen de scherpste prijzen! Bestel uw gedroogd fruit gemakkelijk en voordelig online bij Nutsandmore.
Pagina 1 van 3

Gedroogd fruit kopen

 


Gedroogd fruit eten is super gezond. Veel gedroogde fruitsoorten zitten boordevol vezels en antioxidanten. Gedroogd fruit is fruit waarvan het grootste deel van het vocht op natuurlijke wijze is verwijderd. In bijna alle gevallen door de zon. Dit zorgt ervoor dat veel vitamine in het fruit blijven!

 

Waarom gedroogd fruit eten

 

Naast de vele gezondheidsvoordelen die gedroogd fruit met zich meenemen is gedroogd fruit ook gewoon heel erg lekker. De meeste soorten gedroogd fruit zijn ongezoet (zonder toegevoegde suikers) en zijn dus verantwoord om te snacken. Daarnaast kunt u gedroogd fruit ook eten in combinatie met yoghurt of muesli. Gedroogd fruit is daarom heel veelzijdig.

 

Gedroogd fruit online bestellen

 

Enkele voordelen van gedroogd fruit zijn dat ze super gezond en lekker zijn. Daarnaast is gedroogd fruit erg lang houdbaar. Dit komt omdat er weinig tot geen vocht meer in het fruit aanwezig is. Zo kunt u het lekker lang bewaren.


Bij Nutsandmore hebben we een breed assortiment gedroogd fruit. Van gedroogde abrikozen tot dadels, vijgen en mango zonder toegevoegde suikers. Daarnaast hebben we als snack ook gedroogde groente chips!