Nutsandmore

Bessen

Het grootste assortiment bessen vindt u bij Nutsandmore. Welke bessen u ook kiest, u koopt ze eenvoudig en voordelig online bij Nutsandmore.nl!

Bessen kopen

 

Online bessen kopen doe je natuurlijk bij Nutsandmore. Wij hebben het grootste assortiment gedroogde bessen tegen de scherpste prijzen online. Nutsandmore staat voor jarenlang de beste kwaliteit gedroogde bessen, noten, zuidvruchten online en op de markt.

 

Een groot deel van de gedroogde bessen bevatten zoveel voedingsstoffen dat het zelfs superfoods genoemd worden. Waaronder de Gojibessen en Incabessen. Deze soorten zijn rijk aan vitamines, vezels, fosfor, calcium en eiwitten. Gojibessen zitten boordevol antioxidanten welke bijdragen aan het stimuleren van het immuumsysteem en het verlagen van het cholesterol. Daarnaast helpen deze voedingstoffen bij het vertragen van het verouderingsproces.

 

Waarom bessen kopen

 

Naast de gezondheidsvoordelen van bessen zijn gedroogde bessen ook nog eens heel erg lekker. De bessen zijn lekker te combineren in verschillende ontbijtproducten, een gezonde smoothie of door een salade. Door het drogingsproces zijn de bessen uit ons assortiment lang houdbaar en super gezond!