Nutsandmore

Dadels

Hoge kwaliteit dadels koop je super voordelig online bij Nutsandmore! Van Medjoul dadels uit Israel tot dadels zonder pit uit Tunesie.

Dadels online kopen

 

Dadels  zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er de dadels zonder pit afkomstig uit Tunesie of de bekende en meest gezonde Medjoul dadels afkomstig uit Israel. De laatstgenoemde medjoul dadels worden vaak als snack gegeten en zijn heerlijk zacht en romig en dragen veel vruchtvlees. Dadels zonder pit worden veelal gevuld met roomkaas als snack gegeten.

 

Dadels, lekker en gezond

 

Dadels zijn super populaire zuidvruchten. Ze zijn niet alleen super lekker maar ook nog eens heel gezond. Zo bevatten de dadels veel vezels, vitamine’s en mineralen. De zoete smaakmakers bevatten wel veel fruitsuikers waardoor gedroogde dadels meer calorieen bevatten. De vezels die de dadels bevatten stimuleren de spijsvertering en dragen bij aan een gezonde stoelgang. Daarnaast bevatten dadels veel magnesium en kalium wat bijdraagt aan het verlagen van de bloeddruk.

 

Dadels eten

 

Dadels worden veelal als snack gegeten. De zoete smaak en lekkere bite dragen bij aan de populariteit van deze zuidvruchten. Daarnaast worden ze verwerkt in verschillede repen, muesli’s of gevuld gegeten op de borrelplank.