Gedroogde Abrikozen

Gedroogde Abrikozen zijn lekker en erg gezond! Bestel de abrikozen eenvoudig en super voordelig bij Nutsandmore.

4 producten
Bezig met laden... Bezig met laden...

Gedroogde abrikozen kopen

Gedroogde abrikozen zijn er in drie verschillende varianten, de gedroogde abrikozen (gezwaveld), de ongezwavelde abrikozen en de zure abrikozen. Allemaal erg gezond en lekker en toch verschillend. Zo ondergaan de gedroogde abrikozen een zwavelzuur behandeling waardoor alle insecten verdwijnen, de abrikoos zijn mooie oranje kleur behoudt en de abrikozen langer houdbaar blijven. De ongezwavelde abrikozen ondergaan deze behandeling niet en zijn daardoor puur natuur, super gezond maar minder mooi van kleur.

Gezonde eigenschappen van abrikozen

Abrikozen zijn de vruchten met het hoogste gehalte aan vitamine A. Vitamine A is belangrijk voor de weerstand en is nodig voor een goede werking van de ogen. Daarnaast zorgt Vitamine A voor gezonde botten, tanden en huid. Tevens zitten gedroogde abrikozen boordevol vezels.

Daarnaast worden abrikozen vaak aangeraden te eten om de bloeddruk te verlagen. Dit doordat abrikozen veel kalium bevatten. In de zure abrikozen zit de hoogste hoeveelheid kalium. Vaak wordt geadviseerd om 4 tot 5 gedroogde abrikozen een nachtje te laten wellen in koud water en deze in de ochtend op nuchtere maag te eten.

Gedroogde abrikozen van Nutsandmore

Wij selecteren uitsluitend de beste gedroogde abrikozen. Deze zijn verantwoord als tussendoortje maar ook goed te combineren in de yoghurt of muesli. Profiteer van onze supervoordelige bulkverpakkingen van 5kg!

<span>Gratis</span> verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-
voor 16:00 besteld, overmorgen in huis

<span>Kwaliteit</span> van de markt

Kwaliteit van de markt
eenvoudig besteld en thuisbezorgd

<span>Dagvers</span> verpakt

Dagvers verpakt
alle producten altijd op voorraad

Scroll naar boven
Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang