Nutsandmore

Gedrgoode Abrikozen

Gedroogde Abrikozen zijn lekker en erg gezond! Bestel de abrikozen eenvoudig en super voordelig bij Nutsandmore.

Gedroogde abrikozen kopen

 

Gedroogde abrikozen zijn er in drie verschillende varianten, de gedroogde abrikozen (gezwaveld), de ongezwavelde abrikozen en de zure abrikozen. Allemaal erg gezond en lekker en toch verschillend. Zo ondergaan de gedroogde abrikozen een zwavelzuur behandeling waardoor alle insecten verdwijnen, de abrikoos zijn mooie oranje kleur behoudt en de abrikozen langer houdbaar blijven. De ongezwavelde abrikozen ondergaan deze behandeling niet en zijn daardoor puur natuur, super gezond maar minder mooi van kleur.

 

Gezonde eigenschappen van abrikozen

 

Abrikozen zijn de vruchten met het hoogste gehalte aan vitamine A. Vitamine A is belangrijk voor de weerstand en is nodig voor een goede werking van de ogen. Daarnaast zorgt Vitamine A voor gezonde botten, tanden en huid. Tevens zitten gedroogde abrikozen boordevol vezels.

Daarnaast worden abrikozen vaak aangeraden te eten om de bloeddruk te verlagen. Dit doordat abrikozen veel kalium bevatten. In de zure abrikozen zit de hoogste hoeveelheid kalium. Vaak wordt geadviseerd om 4 tot 5 gedroogde abrikozen een nachtje te laten wellen in koud water en deze in de ochtend op nuchtere maag te eten.

 

Gedroogde abrikozen van Nutsandmore

 

Wij selecteren uitsluitend de beste gedroogde abrikozen. Deze zijn verantwoord als tussendoortje maar ook goed te combineren in de yoghurt of muesli. Profiteer van onze supervoordelige bulkverpakkingen van 5kg!