Nutsandmore

Rozijnen & Krenten

Rozijnen van Nutsandmore zijn lekker en gezond. Boordevol vezels en goede voedingsstoffen. Eenvoudig en voordelig online te bestellen bij Nutsandmore.

Rozijnen kopen

 

Rozijnen kopen doe je eenvoudig en supervoordelig bij Nutsandmore. We voeren het grootste assortiment gezonde rozijnen ook in grooverpakkingen voor bakkerijen en restaurants. Rozijnen zijn gedroogde druiven die veelal worden toegevoegd aan notenmixen, fruitmixen en muesli’s. Daarnaast zijn ze heel erg lekker om zo te eten. Rozijnen bevatten wel veel fruitsuikers en dus calorieen. Eet de rozijnen dus met mate.

 

Zijn rozijnen gezond

 

Rozijnen zijn niet alleen erg lekker maar ook nog eens heel gezond! Er zitten veel goede voedingsstoffen in. Ze bevatten veel vezels welke helpen bij de darmwerking, vitamine B, Antioxidanten en kalium.

 

Rozijnen eten

 

Rozijnen hebben van zichzelf een zoete smaak en worden dus niet gezoet met extra suiker. Veel kinderen zijn gek op de rozijnen als snoepvervanger. Neem een handje rozijnen per dag.

 

Net als veel superfoods kunnen rozijnen ook in het ontbijt verwerkt worden. Voeg ze toe aan de yoghurt of kwark voor een gezonde start van de dag. Daarnaast kunnen ze een heerlijke toevoeging zijn aan diverse salades. Veel rozijnen worden gezwaveld, dit doen ze omdat de rozijnen dan langer houdbaar zijn. Eet je liever puur natuur? Kies dan voor de ongezwavelde rozijnen.