Nutsandmore

Zuidvruchten

De lekkerste zuidvruchten koop je super voordelig online bij Nutsandmore.
Pagina 1 van 2

Zuidvruchten kopen

 

Gedroogde zuidvruchten is een verzamelnaam voor gedroogd fruit. Tot deze groep zuidvruchten horen, gedroogde abrikozen, dadels, vijgen, rozijnen, krenten, gedroogde mango, gedroogde ananas en gedroogde pruimen. Bij Nutsandmore vind je het grootste aanbod zuidvruchten tegen de scherpste prijzen.

 

Waarom zuidvruchten?

 

Zuidvruchten zijn niet alleen erg lekker maar vooral ook erg gezond. Door het natuurlijke drogingsproces, gedroogd door de zon, blijven veel van de goede eigenschappen behouden en zijn de vruchten langer houdbaar. Daarnaast bevatten gedroogde zuidvruchten meer energie en hebben deze een hogere voedingswaarden dan de verse zuidvruchten. Dit komt doordat het vocht uit de vrucht ontrokken is en de vezels, fruitsuikers en vitaminen veel geconcentreerder zijn. Gedroogde zuidvruchten zijn rijk aan vezels, gezonde vetten, mineralen en vitaminen.

 

Gedroogde zuidvruchten zijn heerlijk om zo te snoepen of te combineren in een yoghurt ontbijt.

 

Zuidvruchten van Nutsandmore

 

Als online zuidvruchten specialist heeft Nutsandmore het grootste assortiment gedroogde zuidvruchten tegen de scherpste prijzen. Profiteer van onze bulkverpakkingen. Ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze zuidvruchten.