Nutsandmore

Vers van de markt, eenvoudig thuisbezorgd!

Vindt hier het grootste assortiment verse noten, notenmixen en pinda's tegen de scherpste prijzen!
Pagina 1 van 3

 

 

Verse noten online kopen

 

Bij nutsandmore koopt u online de kwaliteit van de markt. De lekkerste noten worden dagelijks vers gebrand, verpakt en verstuurd. Alle noten zijn ruim op voorraad, zowel gebrand als ongebrand.

 

Waarom online noten kopen

 

Noten als aanvulling op uw gezonde voeding of lekker om te snacken op een verjaardag of feestje. Bij Nutsandmore staat kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Dat noten lekker zijn weten we allemaal maar dat ze belangrijke voedingsstoffen bevatten is waar het bij Nutsandmore om draait. Onze noten en notenmixen worden door ons zelf samengesteld en door de focus op het juiste product te houden kunnen wij de kwaliteit tegen de juiste lage prijs aanbieden en de kwaliteit waarborgen. Onze noten worden vaak gegeten als tussendoortje of snack. Daarnaast worden onze verse noten verwerkt in verschillende gerechten als salades, koekjes, en notenmixen.

 

Gezonde noten

 

Bij nutsandmore hebben we het grootste assortiment met ongebrande noten en notenmixen. Deze noten zijn een bron van energie en zitten boordevol nutigge voedingsstoffen, vezels en vitaminen. Populaire noten die ongebrand gegeten worden zijn amandelen, cashewnoten, walnoten, hazelnoten, pecannoten, paranoten en macadamianoten.

 

 

Noten van Nutsandmore

 

Nutsandmore is de grootste online aanbieder van noten en zuidvruchten. Naast onze jarenlange ervaring op de markt zijn we uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van dit prachtige product!

 

‘’Eenvoudig top kwaliteit noten bestellen tegen de laagste prijs, en uw bestelling wordt snel bezorgd’’.

 

Wij selecteren de beste noten uit verschillende continenten over de hele wereld. Speciaal voor grootverbruikers en horeca bieden wij online de grotere bulk verpakkingen aan. Deze noten worden verpakt in hersluitbare bakken. De overige noten worden allemaal in hersluitbare zakken verpakt!