Nutsandmore

Amandelen

Amandelen zijn de populairste en gezondste noten die er te koop zijn. De amandelen zijn er in wit en bruin en in meel vorm. Amandelen koop je eenvoudig online bij Nutsandmore.nl

Amandelen kopen

 

Amandelen zijn één van de meest bekende en gezonde noten die er zijn. Dit komt door de vele gezonde eigenschappen die deze noten in zich hebben. Amandelen bevatten namelijk veel voedingsstoffen, eiwitten,vitamines en mineralen, en bestaan voor 90% uit onverzadigde vetten die helpen om uw lichaam gezond en in balans te houden. Amandelen geven veel energie en ze veroorzaken snel een verzadigd gevoel en helpen daarmee te voorkomen dat je teveel eet.

 

Waarom kopen we amandelen?

 

Naast de vele gezondheidsvoordelen zijn amandelen ook erg lekker. De noten kunnen zowel onbewerkt (RAW) als gebrand gezouten gegeten worden. Daarnaast worden amandelen verwerkt tot Amandelmeel en Amandelschaafsel en worden ze gebruikt in verschillende gerechten, snacks, repen en notenmixen. Voor wie meer van snacknoten houdt zijn er de gerookte amandelen. Amandelen zijn er in twee soorten namelijk Bruine Amandelen en Witte Amandelen. De noten zijn afkomstig uit Californië en zijn het zaad van de amandelboom.

 

Amandelen eten

Veel mensen herkennen de smaak van amandelen en vinden deze erg lekker. Daarom zijn de noten populair en het perfecte tussendoortje om een handje rauwe amandelen te eten. Een bijkomend voordeel van amandelen is dat ze snel een verzadigd gevoel geven en helpen daarmee te voorkomen dat u op een dag te veel eet.  Dit helpt om op gewicht te blijven of zelfs af te vallen.

 

Welke amandelen u ook koopt, bij Nutsandmore zorgen we altijd voor verse noten die we snel en voordelig thuisbezorgen.