Nutsandmore

Cashewnoten

Cashewnoten zijn zowel gebrand en gezouten als ongebrand een heerlijke snack. Daarnaast worden deze noten toegevoegd aan vele gerechten. Dit maakt ze tot één van de populaire nootsoorten.

Cashewnoten kopen

 

Cashewnoten, en met name de ongebrande rauwe noten, zijn erg gezond en zitten boordevol goede voedingsstoffen, mineralen en vitaminen. Deze gezonde eigenschappen dragen bij aan een gezond hart, sterke zenuw- en spierfunctie’s en ze stimuleren het immuunsysteem.  

 

Waarom cashewnoten?

 

Cashewnoten zijn een heerlijke snack. De noten worden vaak gebrand en gezouten maar zijn ook ongebrand een heerlijke gezonde snack. Cashewnoten zitten vol onverzadigde vetten en eiwitten die ervoor zorgen dat een handje van deze noten al snel zorgen voor een verzadigd gevoel. Daarnaast zijn de cashewnoten een lekkere toevoeging voor veel verschillende gerechten en worden ze verwerkt in verschillende notenmixen. In ons assortiment vindt u de best geselecteerde cashewnoten. Van gebrand en gezouten tot ongebrande rauwe noten.

 

Cashewnoten van Nutsandmore

 

Nutsandmore heeft verschillende cashewnoten, van de ongebrande (Raw) cashewnoten tot de gebrand en gezouten cashewnoten. Daarnaast ook de cashewnoten stukjes die als garnering voor gerechten worden gebruikt. Liever cashewnoten in een notenmix? Kijk eens naar onze Power Mix Raw of de Macadamia notenmix gebrand en gezouten.

 

 

Cashewnoten koop je eenvoudig en voordelig online bij Nutsandmore.