Nutsandmore

Macadamianoten

Macadamianoten style 0 zijn de grootste macadamianoten en voordelig online te koop bij nutsandmore! Deze populaire noten worden als snack gegeten maar ook geroosterd toegevoegd aan gerechten.

Macadamianoten Kopen

 

Macadamianoten zijn dé noten voor de echte notenliefhebber. De grootste macadamianoten style 0 hebben een heerlijke volle romige smaak en worden zowel ruw als gebrand en gezouten gegeten als snack of verwerkt in verschillende salades en gerechten.

 

Gezondheidsvoordelen van de macadamianoten

 

Macadamianoten zijn een populaire nootsoort die van oorsprong afkomstig zijn uit Australie maar de noten worden tegenwoordig ook gekweekt in Kenia, Malawi en Zuid-Afrika. De macadamia noten bevatten het hoogste gehalte aan onverzadigde vetten van alle noten die er te koop zijn. Het belangrijkste voordeel hiervan is de bijdrage aan gezonde hart- en bloedvaten en het verlagen van het slechte LDL-cholesterolgehalte. Daarnaast zijn de noten rijk aan vitamine B en aan de mineralen Magnesium, Fosfor, Ijzer, Zink en Calcium.

 

Macadamianoten

 

Macadamianoten zijn blanke grote noten die je steeds vaker tegenkomt. De noten zijn niet de meest populaire noot omdat de noot behoorlijk duur is. Dit heeft mede te maken doordat de noot lastigste te kraken noot ter wereld is. Maar dan heb je ook wat: een gezonde rijke knapperige noot met een volle smaak. De ruwe macadamianoten van Nutsandmore zijn voor 100% onbewerkt en van de hoogste kwaliteit.

 

Macadamianoten bestel je eenvoudig en voordelig bij Nutsandmore.