Paranoten

Paranoten eet je uit de hand of verwerk je door gerechten. Je kan de paranoten ook gebruiken door de kwark.

1 producten
Bezig met laden... Bezig met laden...

Paranoten kopen

Paranoten zijn grote bijzondere noten, ze hebben een rijke romige smaak en bevatten een grote hoeveelheid selenium, een anti oxidant dat helpt bij het voorkomen van kanker. De paranoten worden vooral ruw als snack gegeten maar vooral verwerkt in gerechten en notenmixen. Eet nooit meer dan 3 tot 5 paranoten per dag. 1 tot 2 paranoten per dag bevatten al de nodige mineralen en voordelen.

Paranoten goed voor je gezondheid maar eet met mate

Paranoten zitten boordeol antioxidanten. En wanneer u zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 2-3 keer per week 3 tot 5 paranoten, profiteert u van al het goeds dat de noten met zich meebrengen. Deze voordelen zijn onder andere; verlaging van het cholesterolgehalte en gezondere hart- en bloedvaten.

Daarnaast bevatten paranoten 2500 keer zoveel selium als welke andere nootsoort dan ook. Selium is een antioxidant die het weefsel in het lichaam beschermen tegen beschadigingen van vrije radicalen. In combinatie met de omega-6 vetzuren die de noten bevatten is het een goede bescherming tegen hart-en vaatziekten en een uitstkende ondersteuning voor het imuumsysteem. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid selium is 150 microgram. Daarom is het zaak de noten beperkt te eten. Nutsandmore verwerkt de paranoten daarom vooral in notenmixen.

Paranoten voor sporters

De combinatie van eiwitten, magnesium, koper, fosfor en mangaan maken de paranoten tot noten die uitermate geschikt zijn voor sporters. Deze eigenschappen dragen bij aan een versneld spierherstel en groei van spieren en botten.

Onze ruwe paranoten worden niet gebrand, gezouten of gebakken en zijn daarom 100% onbewerkt en natuurlijk. Zo zijn de noten niet alleen erg lekker maar ook verantwoord. De noten worden vooral naar verhouding verwerkt in notenmixen.

Paranoten bestel je voordelig bij Nutsandmore.

<span>Gratis</span> verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-
voor 16:00 besteld, overmorgen in huis

<span>Kwaliteit</span> van de markt

Kwaliteit van de markt
eenvoudig besteld en thuisbezorgd

<span>Dagvers</span> verpakt

Dagvers verpakt
alle producten altijd op voorraad

Scroll naar boven
Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang