Nutsandmore

Paranoten

Paranoten eet je uit de hand of verwerk je door gerechten. Je kan de paranoten ook gebruiken door de kwark.

 Paranoten kopen

 

Paranoten zijn grote bijzondere noten, ze hebben een rijke romige smaak en bevatten een grote hoeveelheid selenium, een anti oxidant dat helpt bij het voorkomen van kanker. De paranoten worden vooral ruw als snack gegeten maar vooral verwerkt in gerechten en notenmixen. Eet nooit meer dan 3 tot 5 paranoten per dag. 1 tot 2 paranoten per dag bevatten al de nodige mineralen en voordelen.

 

Paranoten goed voor je gezondheid maar eet met mate

 

Paranoten zitten boordeol antioxidanten. En wanneer u zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 2-3 keer per week 3 tot 5 paranoten, profiteert u van al het goeds dat de noten met zich meebrengen. Deze voordelen zijn onder andere; verlaging van het cholesterolgehalte en gezondere hart- en bloedvaten.

 

Daarnaast bevatten paranoten 2500 keer zoveel selium als welke andere nootsoort dan ook. Selium is een antioxidant die het weefsel in het lichaam beschermen tegen beschadigingen van vrije radicalen. In combinatie met de omega-6 vetzuren die de noten bevatten is het een goede bescherming tegen hart-en vaatziekten en een uitstkende ondersteuning voor het imuumsysteem. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid selium is 150 microgram. Daarom is het zaak de noten beperkt te eten. Nutsandmore verwerkt de paranoten daarom vooral in notenmixen.

 

Paranoten voor sporters

 

De combinatie van eiwitten, magnesium, koper, fosfor en mangaan maken de paranoten tot noten die uitermate geschikt zijn voor sporters. Deze eigenschappen dragen bij aan een versneld spierherstel en groei van spieren en botten.  

 

Onze ruwe paranoten worden niet gebrand, gezouten of gebakken en zijn daarom 100% onbewerkt en natuurlijk. Zo zijn de noten niet alleen erg lekker maar ook verantwoord. De noten worden vooral naar verhouding verwerkt in notenmixen. 

 

                                      Paranoten bestel je voordelig bij Nutsandmore.