Nutsandmore

Pecannoten

Pecannoten zijn op walnoten lijkende noten met een heerlijke smaak. De noten worden als snack gegeten maar ook verwerkt in vele gerechten, taarten en koekjes.

 

Pecannoten kopen

 

Pecannoten voordelig en eenvoudig online kopen? Bij nutsandmore hebben we de beste kwaliteit pecannoten, zowel gebrand en gezouten als ongebrand en Raw. Pecannoten lijken behoorlijk op walnoten en worden gegeten als snack of verwerkt in verschillende gerechten, koekjes en taarten.

 

Gezondheidsvoordelen van Pecannoten

 

Zoals bij vele noten hebben ook pecannoten een groot aantal gezondheidsvoordelen. Deze noten zitten vol met goede vetten. Deze vetten verlagen het cholesterolgehalte en zijn dus goed voor hart- en bloedvaten. Naast de gezonde vetten krijg je door het eten van  pecannoten de nodige eiwitten, zink en vitamine B1 binnen. Één handje pecannoten is al genoeg voor een kwart van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid zink en vitamine B1.

 

Daarnaast passen pecannoten prima in een gezond voedingspatroon en dieet. Dit komt doordat de pecannoten rijk zijn aan eiwitten en vezels die je helpen op gewicht te blijven of zelfs af te vallen. Door de eiwitten en vezels heb je namelijk sneller en langer een vol gevoel wat ervoor zorgt dat je sneller verzadigd bent en minder eet.

 

Hoe pecannoten te combineren?

 

Pecannoten lijken kwa uiterlijk op walnoten maar zijn vooral op smaak verschillend. De noten hebben een zachte zoete smaak en zijn daardoor één van de lekkerste noten om onbewerkt uit het vuistje te eten. Daarom mogen de noten niet ontbreken in de verschillende notenmixen en muesli’s. Daarnaast worden pecannoten vaak gebrand en gezouten gegeten.

 

Naast het eten als snack worden pecannoten ook gebruikt als garnering voor gerechten, koekjes en gebak. Deze noten mogen absoluut niet ontbreken aan de dagelijkse voeding.

 

Bij Nutsandmore verkopen wij voordelige verse pecannoten van hoge kwaliteit.