Nutsandmore

Walnoten

Bent u opzoek naar gepelde walnoten, walnoten in dop of walnoten stukjes? Bij nutsandmore leveren wij altijd de beste kwaliteit walnoten naar uw smaak.

Walnoten kopen

 

Online walnoten kopen doe je bij Nutsandmore. Wij bezorgen alle verse noten van de markt bij u thuis. De walnoten worden gezien als de gezondste noten die er zijn. Walnoten hebben namelijk het hoogste percentage onverzadigde vetten. Deze gezonde vetten zorgen er voor dat u niet aankomt bij het eten van deze noten maar dragen bij aan afslanken, het verlagen van de bloeddruk en vermindert de kans op hart- en vaatziekten.

 

Waarom walnoten eten?

 

Naast het hoge percentage onverzadigde vetten bevatten walnoten ook Omega-3 vetzuren en mineralen. Omega-3 vetzuren zorgen voor het stimuleren van de hersenen en verminderen de kans op vermoeidheid en concentratieverlies.

 

Hoe verwerk je walnoten

 

Walnoten worden veelal als snack gegeten. Wij bieden ze aan in gepelde als ook wel in dop. Daarnaast worden walnoten toegevoegd aan veel soorten ontbijt, salades, koekjes en muesli’s. Door de populariteit en de gezonde aspecten van de walnoten mogen deze ook niet ontbreken in onze notenmixen.