Heerlijke pijnboompitten, niet te missen in de keuken. Gebruik ze als garnering in salades of carpaccio. Of maak verse pesto met onze mooie pijnboompitten.
Hoeveelheid
Pijnboompitten
Verse pijnboompitten bevatten vitamine E en K. Ze zijn rijk aan mineralen als ijzer en koper. En daarnaast zitten ze boordevol gezonde onverzadigde vetten.
Hoe gebruik je Pijnboompitten?
Geroosterd heerlijk te combineren met salades. Maar met de pijnboompitten kun je ook verse pesto maken.
Ingrediënten: Pijnboompitten
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam.
Ten minste houdbaar tot: 6 maanden na aankoop
Voedingswaarde Pijnboompitten
Voedingswaarde per 100 Gram
Energie: | 2532 / 611 | KJ / kcal |
Vetten: | 50.7 | g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren: | 5.3 | g/100 g |
Koolhydraten: | 14.2 | g/100 g |
Waarvan suikers: | 3.8 | g/100 g |
Eiwitten: | 24.0 | g/100 g |
Zout: | 0.010 | g/100 g |
Verzending