Nutsandmore

Snacks

Het grootste assortiment snacks als rijstcrackers, groentechips, fudge en nougat! Bestel eenvoudig en voordelig online bij Nutsandmore.
Pagina 1 van 4

Online snacks kopen

 

Veelal denkt u bij het kopen van snacks om een bezoekje te brengen aan de supermakt. Maar de echte lekkere en soms verantwoorde snacks zijn alleen te vinden bij Nutsandmore. Zo hebben wij echt lekkere verse pinda’s die gecoat zijn met suiker, suikerpinda’s. Of een gezonde groentechips, waar veel minder vet inzit dan de groentechips uit de supermarkt. Daarnaast vindt u in ons assortiment Fudge, nougat en diverse heerlijke rijstcrackers.

 

Snacks; verantwoord en lekker

 

Bij nutsandmore snappen we dat u eens wat anders op tafel wilt zetten tijdens een verjaardag of borrel. Daarom hebben wij een groot assortiment met borrelnoten, rijstcrackers en gecoate pinda’s. Naast dat deze snacks allemaal erg lekker zijn, zijn de meeste daarvan ook nog eens heel gezond en een verantwoord alternatief voor chips.

 

Bestel snacks online

 

Bestel uw snacks voordelig online. Bij nutsandmore garanderen wij altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Probeer onze bulk voordeelverpakkingen om voordelig snacks in huis te halen. Eenvoudig en voordelig online besteld is thuis genieten van de heerlijke snacks.