Betaalmethoden

IDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen op rekening (achteraf betalen via Billink)

Liever eerst het product zien voordat u deze betaald? Kies dan voor de optie betalen via Billink. Wij handelen uw bestelling dan af volgens de normale levertijden. U hoeft dan de rekening pas te betalen als u uw bestelling in huis heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Betalen op rekening (vooruitbetalen)

Kiest u voor de optie betalen op rekening dan wordt uw bestelling verzonden als u het verschuldigde bedrag overgemaakt heeft op onze rekening, u ontvangt van ons de factuur per mail. Deze kunt u vervolgens met uw eigen bank betalen Hoe werkt het? Nadat u uw bestelling geplaatst heeft ontvangt u van ons een bevestiging van bestelling mail met daarin als bijlage de factuur. Alle benodigde gegevens staan op deze factuur.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang