Over ons

Assortiment

Je wilt toch alles bij één webwinkel kunnen bestellen?
Bij ons vindt u altijd een groot assortiment ongebrande/gebrande noten, zuidvruchten, superfoods en granen tegen eerlijke prijzen. Door onze intensieve samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u voorzien van de meest verse en gezonde producten en omdat wij grote voorraden aanhouden kunnen wij die ook nog eens snel leveren. Tevens is het ook mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen, voor de zakelijke markt kunt u bij ons offertes aanvragen voor de bulkverpakkingen. Nutsandmore is er voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Advies

Bellen of mailen om advies moet toch kunnen?
Onze medewerkers geven u advies op maat. Zij doen dat door bij elk product een duidelijke omschrijving van de eigenschappen te geven. Toch nog vragen? Dan zijn wij per mail en telefoon te bereiken. Wij beantwoorden vragen vakkundig zodat u altijd met het juiste product de deur uit gaat.

Gemak

Zelf je bezorgtijd of locatie bepalen?
Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig maar u wilt toch zelf kiezen wanneer u, uw bestelling ontvangt? Dankzij onze slimme Pakjegemak integratie met PostNL geven wij u de mogelijkheid om zelf uw bezorgtijd en locatie aan te geven. Handig voor als u niet altijd thuis bent.

Betrouwbaar

Wordt mijn bestelling wel geleverd?
Wij zijn aangesloten bij het ''webshop keurmerk'' dat staat voor veilig en betrouwbaar aankopen doen op internet. Erg belangrijk om te weten dat u aankopen doet bij een gecertificeerd lid van een betrouwbaar keurmerk. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te lezen wat onze klanten van ons zeggen in onze Kiyoh reviews.

Onze organisatie

In December 2015 opende Nutsandmore haar online deuren. Jonge ondernemer Elmar de Jong nam het bedrijf over vanuit zijn passie voor handel in noten, zuidvruchten en superfoods. Daarnaast speelde de grote online vraag naar gezonde voeding een enorme rol in de overname van deze online winkel. Nutsandmore is de laatste jaren enorm gegroeid en één van de grotere spelers in de online verkoop van noten, zuidvruchten en superfoods. Dagelijks wordt er met een team van 6 mensen keihard gewerkt om de steeds groter wordende groep trouwe klanten naar tevredenheid te bedienen. En daar zijn we trots op, want als u een betrouwbare winkel voor uw noten, zuidvruchten en superfoods zoekt staan wij voor u klaar en doen we graag iets extra’s.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang